aboutDespre noi

Motto: Differentiate or Die

Convingerile Zynergo au definit compania încă din primii ei ani. Înființată în 2012 ca distribuitor oficial al Energy Additives Inc. în România, Zynergo s-a diferențiat de competiție oferind servicii și produse superioare și know-how clienților săi.

Suntem diferiți pentru că:

Produsele noastre sunt inovative și de o calitate înaltă, concepute cu grijă și respect pentru mediul înconjurător.

Serviciile noastre sunt concepute să vină în întâmpinarea clienților, la un nivel înalt de performanță și know-how. Oferim consultanță clienților noștri în procesul de identificare a nevoilor afacerilor acestora, determinând soluțiile tehnice potrivite și stabilind deadline-urile aferente. Ne implicăm, de asemenea, oferind asistență tehnică și de marketing, scheme de control al calității și principii de protecție a muncii și mediului.

Oferim nu doar cele mai bune produse, ci și soluții tehnice complete pentru aditivare directă ca parte a procesului tehnologic. Acestea includ proiectarea și punerea în aplicare a liniilor de aditivare, obținerea autorizațiilor necesare și integrarea în sisteme globale de producție.

Ne folosim expertiza în toate activitățile noastre și ne diferențiem prin calitatea muncii noastre.

Suntem conștienți că putem avea rezultate spectaculoase doar dacă includem responsabilitatea față de mediu ca parte importantă a misiunilor noastre zilnice. În acest fel, produsele noastre ajută la conservarea resurselor naturale, asigurând o calitate mai bună a vieții pentru noi toți.