gsl4_benzina

Curăţă conductele şi injectoarele
Elimină apa
Creşte puterea
Scade consumul
Asigură lubrifiere
Reduce emisiile

GSL – este un aditiv pentru benzină ce prezintă o concentrație înaltă, nivel scăzut de cenușă, fără fosfor și care îmbunătățește performanța din multe puncte de vedere, scăzând în același timp emisiile poluante.

Proprietăți și beneficii

Curăță conductele de alimentare GSL conține un solvent eficient, dar neagresiv, care scade consumul, curăță și dizolvă reziduurile de cauciuc, lac și carbon din conductele de alimentare, carburatoare, injectoare și camere de combustie.

Eficientizarea consumului și creșterea puterii – modificatorul de combustie al GSL asigură o ardere mai uniformă în pistoane. Contribuie astfel la o combustie completă, astfel încât motorul beneficiază de toată energia din combustibil.

Lubrifiere de top GSL oferă un ulei de top pentru a asigura lubrifierea zonelor de pe cilindru care de obicei rămân uscate.

Agent de control al apei GSL conține un agent tensioactiv care rupe tensiunea superficială a apei.

Reducerea emisiilor GSL conține un ameliorator de combustie fără funingini care schimbă structura moleculară a benzinei, asigurând o ardere mai eficientă, și care nu lasă depuneri dăunătoare.

Substitut de plumb GSL conține un element ce are ca scop reducerea uzurii unor părți esențiale ale motorului, cauzată de benzina fără plumb.