BlueMoon Filtration – Asigurarea calității combustibilului

BlueMoon Filtration

Încă din 1994, BlueMoon Filtration este lider în domeniul filtrării.

Are în spate o cercetare continuă în mediile de filtrare, design de filtre și procese de fabricație.

Sistemul BlueMoon Filtration se bazează pe combinații între principii ca mișcarea fluidă, particule și picături, acțiune și reacțiune, mișcare moleculară şi difuzie.

Etapa unu: Proiectat să îndepărteze şi apoi să rețină apa, uleiurile grele şi particulele, pe măsură ce acestea trec prin filtru.

Îndepărtează și reține uleiurile grele și majoritatea compușilor de sulf.

Valoare adăugată: când crește mărimea picăturilor de apă, particulele mai mici, uleiurile grele, sulful etc. sunt încapsulate și reținute în picăturile de apă.

Etapa a doua: În această etapă sunt îndepărtate particulele și apa până la un nivel de 20 de microni. Prin proiectarea etapei a doua se permite trecerea particulelor și picăturilor de apă înapoi în etapa întâi, pe măsură ce devin mai mari, asigurându-se creșterea duratei de viață a filtrului. Aceasta este o combinație a principiilor Van der Wall și Coandă cu privire la particule și dinamica fluidelor.

Etapa a treia: În această etapă de filtrare, pereții și/sau alte elemente ale filtrului determină formarea unor picături mai mari, precum și încapsularea particulelor și a picăturilor mai grele de aerosoli, în zona de 10 microni. Folosirea difuziei și interceptării reprezintă tehnica de filtrare pentru această etapă, rezultatul integrat al dinamicii moleculare și al mediului de filtrare.

Etapa a patra: Etapa finală a fost proiectată să ofere o structură optimă pentru mediul de filtrare. Pentru că majoritatea picăturilor de apă, uleiurilor grele și particulelor au fost înlăturate în etapele anterioare, această zonă de 5 microni poate funcționa mai eficient și pentru un timp mai îndelungat. Acest sistem unic împărțit pe etape nu prezintă scurgeri în jurul filtrului și nu permite accesul combustibilului nefiltrat în motor.